Nedávno otevřená restaurace v Karlových Varech Meat & Bone Steakhouse, slibuje svým hostům nezapomenutelný gastronomický zážitek plný vynikajících steaků, čerstvých mořských plodů a skvělého vína. Nachází se v historickém prostředí Pupp Quisisana Depandance, jen kousek od Grandhotelu Pupp.
Od Aberdeen Angus po Wagyu
Specialitou restaurace jsou steaky připravované převážně z plemene Aberdeen Angus, doplněné o řezy prémiových mas od lokálních producentů, a speciality, jako je Wagyu.
Maso je zde dostařováno metodou suchého zrání a grilováno na dřevěném uhlí, což zajišťuje jeho šťavnatost a vynikající chuť.
Kromě toho jsou v nabídce také grilované čerstvé ryby a mořské plody, včetně pečlivě vybraných ústřic, které pocházejí od ověřených dodavatelů a zaručují tak maximální kvalitu a čerstvost surovin.
Šéfkuchařem restaurace je Jiří Hulák, zkušený profesionál s bohatými gastronomickými zkušenostmi z pražských restaurací Aromi a La Veranda.
Vinná karta ze Starého a Nového světa
Meat & Bone Steakhouse přináší to nejlepší z Francie a Itálie, nechybí ani nabídka vín z Argentiny a Chile. Restaurace se také může pyšnit jedinečným výběrem více než 120 prémiových destilátů.
Více naleznete na www.meat-bone.cz.